dimarts, 14 d’octubre del 2008

un armari grandiós

Comencem un nou curs. Els nostres noms: Cesca, Marina, Queralt, Marc i Mingu.

Encara no tenim cap foto, però de seguida que la tinguem la posarem aquí. Aquest curs hem avançat: ara som més petits. També ens trobem en un lloc especial: l'habitació més amagada dels locals parroquials. Tenim una taula mitjana i una de petita, sis cadires, un armari grandiós i un altre de petit. En el grandiós encara no sé que hi ha; avui ho mirarem. En el petit hi ha dues capses de llapissos fets servir i uns quants llibres que no sé molt bé quins són, tan sols sé que hi ha el pilot de Nous Testaments.

A catequesi, cada dimarts ens explicarem coses i jugarem, seguirem el llibre que ens han donat, el “Veniu amb mi”, farem dibuixos i els pintarem. També aprendrem algunes pregàries i, el més interessant, diria jo: llegirem històries dels Evangelis de l’armari petit i aprendrem a trobar-ne els capítols i els versicles.

Un versicle és una frase de l’Evangeli, un tros de text que ens diu una cosa. Al Nou Testament hi ha quatre llibres (els quatre evangelis) i un munt de cartes. Cada llibre està ordenat per capítols, i cada capítol té uns quants versicles.

(les tires de paper pintades de colors les han fet avui mentre parlàvem la Marina, la Cesca i la Queralt)